Så var det dagen hvor der skulle afholdes polterabend. Drengene skulle allerede mødes kl. 12 på stranden.

Her er de på vej afsted i deres fine skjorter. De skulle på deres egen partybåd og sejle rundt til nogle af strandene. Da det var Marius’ (den kommende gom) kammerat Christian fra Danmark der stod for arrangementet, slap han ikke helt for lidt danske traditioner. Men så vidt jeg ved, var de meget søde ved ham.

Pigerne skulle først mødes kl. 15, så Hanne og jeg tog ned i det lokale varehus for at købe sminke…ja, det meste smeltede ved branden.

Og se lige også hvad der var….nissemor var i himlen.

Vi tog videre til byen og fik købt lidt forskelligt og spist frokost.

Kl. 3 var alle damerne klar i deres kjoler.


Vi var 4 fra Danmark og vi delte en tricykel til La Cabanas Beach hvor vi skulle starte.

De 3 brudepiger stod også for denne dag og havde sørget for mexicansk tema på stranden

Vi fik også flotte blomsterkranse på

Den kommende brud blev også fint pyntet op.

Efter nogle timer på stranden, adskillige drinks og super lækkert mad tog vi videre til en bar, hvor vi skulle mødes med drengene

Ja vi var mange med meloner på tøjet.

Dagen efter havde vi booket os ind på 2 eftermiddagsdyk. Tilslutningen til dykning denne dag var dog ikke så stor. Mange var trætte og havde tømmermænd. Så vi var kun Bo og mig samt en gut fra Australien og en fra New Zealand. Ingen af dem havde dykket i mere end 8 år, men de var begge så glade for at få muligheden for at komme ud og dykke igen. De var også heldige, for vi havde 2 super gode dyk med en masse at se på.

Endelig var det fredag, hvor brylluppet skulle være. Bordene stod allerede klar fra morgenstunden og træerne var pyntet dagen før.

Da vi ankom om mandagen, havde vi afleveret Bo’s smoking i receptionen og bedt dem sørge for, at det blev strøget. Fredag morgen var det stadig ikke strøget, så vi lånte deres strygebræt og strygejern…..det var der forøvrigt mange der gjorde og så fik vi det strøget selv. Vi havde dem faktisk lidt mistænkt for, at de ikke vidste hvordan man strøg.

Da vi havde strøget besluttede Bo og jeg os til at tage til stranden et par timer, for lige at få badet en sidste gang inden vi skulle starte vores hjemrejse.
Vi tog til Las Cabanas Beach, da den er super lækker. Hanne og Kenneth kom til senere, da det var blevet frokosttid.

Vi skulle være klar kl. 15.15 og her er vi SÅ klar. Vi havde købt smokinger til drengene og de var meget fine. Også selvom vi havde tilpasset dem til klimaet på Filippinerne ved at lave dem til korte modeller. Jeg havde fået købt en kjole, da den anden jeg skulle have haft på, jo var brændt.
Selve vielsen skulle foregå på en strand ca. 10 minutters sejlads fra resortet, hvor festen skulle holdes. Alle gæsterne…vi var 45 fra 8 forskellige lande, skulle derfor først fragtes ud på de store både i små kanoer som blev skubbet af en masse lokale. Alle gæster kom frem og tilbage uden at blive våde.

Her bliver det sidste gjort klar.

Og her kommet bruden med begge sine forældre.

Super flot og meget romantisk

Da vi kom tilbage, var der gjort klar til fest.

Det var buffet med bl.a. helstegt pattegris.

Da de sidste taler var blevet holdt, var der fyrværkeri.

Og bagefter spillede et lokalt band op til dans i ren Bob Marley stil. Kl. 3 hoppede vi i seng.

Dagen efter skulle vi med bus til Puerto Princessa. Vi fik dog først billetter til kl. 17 og pludselig havde vi en halv dag til rådighed…..den brugte vi på stranden

Her er vi klar til 6 1/2 times bustur. Inden havde vi taget afsked med de tilbageblivende gæster og brudeparret. Vi håber snart at se dem i Danmark, men de har ikke lagt nogen fremtidsplaner endnu, så tiden må vise om de en dag finder vejen forbi Danmark igen.